Webdesign: Een complete website voor 1495,-

Bij DesignConsult weet u waar u aan toe bent: Wij hanteren de vaste lage prijs van € 1495,- excl.btw voor een complete en op maat gemaakte website! Zoals u hieronder in detail kunt lezen, omvat dit heelveel. Voor uw gemak hebben wij de voordelen ook eerst netjes en beknopt opgesomd:

1. Op maat gemaakt design

Géén standaard dertien in een dozijn templates, of iets dergelijks. Maar een op maat gemaakt uniek design welk perfect aansluit op hetgeen u aanbiedt en wilt overbrengen op uw bezoekers.

2. Volledig responsive en lichtgewicht

De website schaalt perfect van breedbeeld tot klein smartphone scherm en werkt volledig (en open source) op alle devices (computers, tablets, smartphones), platformen (Windows, Mac) en browsers (De grote browsers tot 3 versies terug). Daarnaast is ons systeem zeer lichtgewicht, wat zich uit in snelle laadtijd en laag capaciteitsverbruik op de server.

3. Inclussief AdminTools PRO

Elke website leveren wij op met ons in-huis gemaakte adminsysteem AdminTools PRO, waarmee u databases beheert, content beheert (CMS, Content Management Systeem), configureert en administreert. Dit systeem is makkelijk in gebruik en heeft bijvoorbeeld niet de kwetsbaarheden en updategevoeligheid van WordPress. Daarnaast kunnen wij het systeem aan de hand van elke wens uitbreiden en omvormen aangezien wij het zelf opgezet hebben en volledige contole over hebben.

4. Standaard veel onderdelen en oneindige mogelijkheden tot uitbreiding

De website die wij aan u opleveren kan zonder meerkosten al veel onderdelen bevatten (wij sluiten alleen de onderdelen die u nodig heeft aan, zodat het zo overzichtelijk mogelijk blijft). Typisch zit er standaard een dynamisch (uitklap) menu in, een slideshow (leader / caroussel / teaser), nieuws database (of simpel blog / of FAQ database), meertaligheid, contact formulier en een zoeksysteem. Hieronder leest u in detail wat de mogelijkheden zijn.

De echte kracht van DesignConsult blijkt op het moment dat u iets specifieks wenst voor uw website: iets wat niet op te lossen is met een standaard template of plug-in. Toegewijd en op een uiterst hoog niveau werken wij dit voor u uit (dit heeft een meerprijs). Zo voorzien wij uw website bijvoorbeeld van uitgebreide databases, beheer systemen, account systemen, externe koppelingen en meer. Uw website wordt bijvoorbeeld in één keer een naslagwerk. Of een webshop. Of een portal. Of wellicht een datingsite? U heeft de regie in handen en wij voeren het op maat uit!

5. Ontwikkeltijd: één week!

Een website kunnen wij - als de tijd echt dringt - in één week na inplanning opleveren. Echter, als er geen noodzaak toe is, leggen wij er liever niet zoveel druk op en werken wij het in de loop van een maand uit.

6. Gratis share/like functionaliteit voor sociale media

Wij integreren gratis share en like functionaliteit van AddThis.com. Hiermee kunnen uw bezoekers uw website makkelijk sharen op hun favoriete sociale media. En kunnen zij u volgen en liken.

7. Zoekmachine geoptimaliseerd

Onze websites zijn standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. In de admin kunt u ook iedere afzonderlijke pagina voorzien van extra aan Google gerichte content, zoals keywords, descriptions en meer. De gehele structuur van de website wordt op zo'n wijze opgezet dat Google alles perfect kan indexeren (lezen en opnemen in de zoekresultaten). De website kan desgewenst worden opgeleverd met een SSL (https / secure) certificaat.

Hieronder leest u alle specificaties van onze aanbieding. Dit is een permanente aanbieding, dus er is geen reden tot gehaast of gestress! Wij beantwoorden graag al uw vragen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van alle mogelijkheden!

contact


Specificaties website aanbieding (Paginasysteem v2.0)

Het paginasysteem van AdminTools is de basis vanwaaruit een (nieuwe) website wordt gemaakt. Sinds v2.0 zijn er standaard een aantal uitbreidingen in deze functionaliteit gevoegd die zonder verder kosten gebruikt kunnen worden. Onderstaande lijst omschrijft de totale functionaliteit van het systeem. Deze omschrijving is wat technischer van aard.
 
Responsive design
Standaard responsive op 980px breed (desktop / tablet landscape) en 730px breed (tablet portrait) evenals flexibel responsive voor kleinere formaten tot aan 340px breed (oudere smartphones, portrait).
 
Lightweight framework
Het systeem is bijzonder lightweight met zo weinig mogelijk includes, libraries, externe koppelingen, etc wat resulteert in een korte laadtijd.
 
Flexibel, ongecompliceerd framework
De opbouw in afzonderlijke includes voor elke taak binnen het framework zorgt voor makkelijk technisch beheer (in PHP / SQL). De desbetreffende include hoeft maar opgezocht te worden om het onderdeel naar wens te bewerken. Zo goed als iedere programmeur kan hierdoor met het systeem overweg en erop voort borduren. 
 
Pagina beheer
Beheer alle pagina's van uw website, voor alle talen. Haal pagina's makkelijk offline d.m.v. een online-vinkje. Voeg SEO-specifieke informatie per pagina toe, zoals descriptions en keywords. Pagina's kunnen ook tot “landingspages” gemaakt worden, welke opgesomd worden in de footer. Zie in de simpele bezoekersteller hoe vaak de afzonderlijke pagina's bekeken zijn en via welke zoekwoorden. Via tilde-notaties (speciale codes) kunnen vooraf gedefinieerde contentstukken geplaatst worden (bv: ~contactformulier~ wordt vervangen door het gehele contactformulier).
 
Tekstverwerker
Het beheer van teksten, zoals de pagina's (maar ook bijvoorbeeld nieuwsberichten), gebeurt door de tekstverwerker: een Word-achtige omgeving waar naar wens opmaak, afbeeldingen, tabellen, titels en meer toegevoegd kunnen worden. De tekstverwerker werkt het beste in Chrome of Firefox. De gecreëerde content wordt automatisch dynamisch gemaakt en getoond.
 
Menu
Het menu kan naar wens ingedeeld worden (ook afzonderlijk per taal) en wordt responsive getoond op de website. Ieder menu item kan als nodig uitklappen en smartphones krijgen een “hamburger menu” gepresenteerd waarbij een menu-icoon het complete menu laat uitvouwen vanuit de zijkant van het scherm (een andere opzet is ook mogelijk, maar dit wordt over het algemeen aangeraden). Op grotere schermen kan het menu desgewenst bij scolling naar beneden vastplakken aan de bovenkant van het scherm, zodat het menu altijd in beeld blijft (fixed div).
 
Slideshow
De voorpagina kan een slideshow bevatten waar beelden en bijbehorende teksten worden afgewisseld. Beelden en teksten kunnen in de admin geüpload en ingevoerd worden. Van het beeld is er ook een kleinere smartphone versie te uploaden.
 
Nieuwsberichten, simpel blog of FAQ database
Het systeem kan naar wens uitgebreid worden met een Nieuws-, simpel blog of FAQ database.
 
Meertalig
Het gehele systeem is dynamisch meertalig: talen kunnen naar wens ingevoerd worden en van content voorzien. Naast de content kan ook woorden en kleine zinnetjes die “hier en daar” verspreid door de website voorkomen vertaald worden d.m.v. de translations configuratie waar al deze woorden in een lange lijst zijn opgesomd (ook handig om op te sturen naar een vertaalbureau).
 
Configuratie
In de configuratie tabel kunnen instellingen beheerd worden, uiteenlopend van complexiteit. Simpele instellingen zoals contact e-mail adres en Facebook link kunnen hier ingevoerd worden. Tot complexere instellingen zoals standaard SEO gegevens, URL-opbouw, bestelnummer syntax en datum notatie.
 
Contact formulier
Een contactformulier zit standaard erbij, welke het contactverzoek mailt en daarnaast ook invoegt in een database.
 
Zoeksysteem met zoeksuggesties
Een zoekveld kan toegevoegd worden aan de website, welke de content van uw website doorzoekt (en producten, product categorieën, etc als u ook een webshop heeft). Zoeklocaties (database tabellen) kunnen toegevoegd worden aan dit systeem. Het systeem geeft typenderwijs suggesties (a-la-Google) en rangschikt de suggesties op slimme wijze. In een database worden zoekopdrachten opgeslagen, samen met frequentie en gevonden resultaten wat handig kan zijn voor onderzoeksdoeleinden.
 
Statistieken
Het systeem houdt bepaalde specifiekere statistieken bij over het systeem en de bezoekers zoals hardware gebruik (desktop/tablet/smartphone), bewandelde paden, links vanuit externe pagina's en conversies (invullen van contactformulier wordt standaard als een conversie gezien, maar een bestelling kan dit ook zijn). Naast deze statistieken biedt de hoster waarschijnlijk ook specifiekere statistieken en als wenselijk, kan Google Analytics toegevoegd worden.
 
Landen database
Er zit standaard een database met landen in het systeem, bijvoorbeeld voor als men bij een bestelling het land moet invullen.
 
YouTube films database 
Er zit standaard een database erbij waar men YouTube ID-s kan invoeren en vervolgens makkelijk kan opnemen in de content d.m.v. een code zoals: [ youtube:1234 ] (1234 is het ID in deze database). Het YouTube filmpje wordt responsive en met omschrijving geplaatst.
 
Upload functionaliteit
Door het systeem heen is er op meerdere plekken uploadfunctionaliteit voor bijvoorbeeld plaatjes en PDF-en. Daarnaast is er een speciale upload tabel welke ook gebruikt wordt in de tekstverwerker. Plaatjes kunnen na upload bewerkt worden (geschaald, geroteerd, etc) en erg grote afbeeldingen (van een digitale kamera, bijvoorbeeld) worden automatisch naar een “zinnig” formaat neergeschaald
 
Overige specificaties:
1. Het systeem is jQuery en jQuery Easing/Animate powered voor mooie animaties, uitklaps en transities. Daarnaast verrijkt met HTML5 en CSS3 effecten ter bevordering van de visuele ervaring en het gebruiksgemak van de bezoeker.

2. Integratie van specifieke fonts (lettertypes) mogelijk, waaronder het fonts bibliotheek van Google Fonts

3. Open Graph meta tags, images en fav icons / fav images worden standaard toegevoegd zodat de website mooi te sharen is met afbeelding en beschrijving op social media en mooi geiconiseerd wordt als men de website toevoegt aan favorieten of toevoegt aan het startscherm. 
 
4. Duidelijke formulier validatie door animerende tekstvelden em focussering op deze velden als gegevens ontbreken

5. Er is een GUI-interface in het systeem aanwezig waarmee bijvoorbeeld (custom vorm te geven) venstertjes getoond kunnen worden met feedbackverzoeken zoals Okee/Annuleren vragen, akkoord gaan met iets, specifieke invoer vragen, perloader tonen, etc. Het scherm verduistert bij deze verzoeken, zodat de gebruiker hierop kan concentreren.

6. Afbeeldingen worden getoond in de zogenaamde lightbox welke het scherm verduistert en de foto mooi gecentreerd toont.
 
7. Share functionaliteit van AddThis kan toegevoegd worden, voor makkelijke sharing / liking op social media

8. URL rewriting wordt standaard aangezet, waardoor pagina's binnen de website een mooie keyword-rijke URL krijgen, ter bevordering van de SEO.
 
Wij beantwoorden graag al uw vragen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van alle mogelijkheden!

contactEen moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten