Programming: Op maat gemaakte systemen!

Onze programmeurs maken op maat gemaakte programma's, scripts en app's voor u tegen het zeer concurrerende uurtarief van € 85,- excl.btw. Voortbordurend op onze in-huis gemaakte systemen, zijn wij in staat om alles te maken van simpele overzichten tot zeer specifieke, complexe en uitgebreide systemen!

Wij programmeren voornamelijk serversided webbased toepassingen in PHP en SQL. Deze basis is zeer breed ondersteund op internet en onder collega programmeurs, waardoor projecten een fijne flow krijgen en taken helder zijn. Daarnaast werken onze programmeurs nauw samen met onze vormgevers, zodat wij telkens programmatuur afleveren die behalve uitstekend werkt, ook uitstekend uitziet. Wij zijn namelijk ook meesters in de visuele markup en scripting talen zoals HTML5, CSS en Javascript waardoor alles wat wij programmeren ook op mooie en heldere wijze gevisualiseerd kan worden, ook gebruikmakend van veel animaties. Hierbij horend is ook een sterke focus op usability (gebruiksvriendelijkheid). Een programmeur is tegenwoordig zoveel meer dan een wiskundige! Nerds rule the planet :-)

Wij ontwikkelen (voornamelijk) programmatuur geïntegreerd in uw website

Als wij mogen kiezen, kiezen wij er meestal voor om de programmatuur te integreren in uw website. Dit biedt namelijk de meeste mogelijkheden. Een website is via welk device (computer/tablet/smartphone) bereikbaar en het feit dat de programmatuur online staat, betekent dat wij het gecentraliseerd "ter plekke" kunnen ontwikkelen. Iedere update is gelijk actief bij alle gebruikers, zonder installaties of update processen. Daarnaast is ontwikkeling in PHP en SQL de goedkoopste manier van ontwikkelen en de makkelijkste manier om de programmatuur te visualiseren.

Wij ontwikkelen op zeer verantwoorde wijze met sterke focus op beveiliging (wij zijn ook online security experts, zie www.safeweb.nl) zodat uw gegevens optimaal beschermd zijn, ook uit privacyoogpunt.

De nieuwe mogelijkheden van HTML5 zorgen ervoor dat programmatuur krachtig gevisualiseerd kan worden, ook middels animaties.

Al het bovenstaande samengevat, schetst een beeld waarbij dure ontwikkeling van software (installeerbare programma's) niet meer nodig is. "Het internet" kan inmiddels bijna alles wat software kan (dit was vroeger niet zo) en ook bijna alles wat app's kunnen. Alleen in bepaalde specifieke gevallen, is software of een app echt noodzakelijk. 

Informeer nu naar de mogelijkheden van onze programmeurs en onze programmatuur!

contact


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten