Logo design: uw unieke en beeldschone logo voor € 595,-

Het logo is in veel gevallen het belangrijkste aspect van de vormgeving: de rest bouwt voort op het logo! Daarom is het belangrijk om extra aandacht te geven aan het logo en bijbehorende huisstijl. DesignConsult biedt een geheel logo design traject aan voor € 595,- excl.btw. Voor dit bedrag gaan wij door totdat u een beeldschoon en perfect bijpassend logo heeft!

Stap voor stap: Het logo design traject

1. Eerst maken wij kennis en bespreken wij de aspecten van het te maken logo. Wat wordt de uitstraling? Speels of zakelijk? Zijn er bepaalde kleuren wenselijk of maakt de branche vaak gebruik van bepaalde kleuren? Wat zou een geschikt lettertype zijn en moet er een beeldmerk/icoon komen? Aan de hand van dit gesprek wordt de vormgever geïnstrueerd.

2. Wij komen met een voorstel (gemailed als plaatje) of een paar voorstellen als het nodig is dat u de exacte richting van het logo bepaalt. Wij vragen uw feedback op dit voorstel.

3. Aan de hand van uw feedback, wordt het voorstel aangepast of wordt voor iets anders gekozen. Feedback wordt wederom gevraagd. Dit kan zich een aantal keer herhalen, totdat het perfecte logo gecreëerd is.

4. Als het juiste logo verkregen is, wordt het logo op hoge resolutie uitgewerkt en afgeleverd.

5. Na betaling van de factuur mag u het logo ongelimiteerd en zonder royalties of andere kosten gebruiken.

Het hele traject duurt meestal ongeveer één week na inplanning.

Vraag nu naar de mogelijkheden van het logo design traject!

contact 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten